header banner
Default

Togg Sedan ne zaman piyasaya sürülecek?


Table of Contents

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı.Bakan Kacır, Dünya Bankası’ndan sağlanan 450 milyon dolarlık kaynağın deprem bölgesindeki KOBİ’lere aktarılacağını söyledi. Kacır, bu krediye başvuruların bu ay içerisinde başlayacağı bilgisini verdi. Açıklamaya göre, KOBİ’ler 120 bin ile 500 bin lira arasında değişen krediye, iki yıl geri ödemesiz ve faizsiz bir şekilde erişebilecek.

    BİN 500 TOGG ŞU AN YOLLARDA

    Bakan Kacır, TOGG'un kaç adet üretildiğine yönelik soruyu da yanıtladı. Kacır, “Bin 500’e yakın şu anda Türkiye yollarında seyahat etmekte. TOGG, savunma sanayiinde öğrendiğimiz başarı hikayesinden ilham alarak yönetilen bir projedir.” dedi.

    TOGG'UN SEDAN MODELİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

    TOGG'un sedan modeline ilişkin bilgiler de veren Kacır şunları söyledi:

    "SUV modeli bir süre devam edecek. Markanın tasarım yöneticileri var. Makul sürelerle bu modelleri, tüm markalar gibi TOGG da güncelleyecektir. Sedan modeli de bekleniyor. Zannediyorum önümüzdeki yılın sonuna doğru sedan modeli tanıtılmaya başlanacak. 2025’in ilk çeyreğinde de pazara sunulma noktasına gelinmiş olacak."
     

    Sources


    Article information

    Author: Mark Carter

    Last Updated: 1702756682

    Views: 679

    Rating: 3.7 / 5 (118 voted)

    Reviews: 93% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Mark Carter

    Birthday: 1962-02-09

    Address: 293 Stephen Crest, Cookfurt, NM 68774

    Phone: +3879081125350307

    Job: Fashion Designer

    Hobby: Puzzle Solving, Singing, Tea Brewing, Cooking, Fishing, Skiing, Badminton

    Introduction: My name is Mark Carter, I am a welcoming, tenacious, frank, fearless, candid, Colorful, receptive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.